Elektrische Sloep Huren

Geniet van de natuur bij de Vinkeveense Plassen met een elektrische sloep

elektrische sloep hurenOnze jachthaven ligt direct aan de Vinkeveense Plassen. Hier kunt u dus gemakkelijk een elektrische sloep huren en de mooie omgeving verkennen. Een kunt bij ons een elektrische sloep huren: dit kan per uur of voor een hele dag. De sloep is geschikt voor 6 personen, u kunt dus lekker een dagje genieten op het water met familie of vrienden.

Wilt u meer informatie over een elektrische sloep huren bij de Vinkeveense Plassen? Neem gerust contact met ons op. Wij bellen u graag terug!

Neem contact op

 

Sloep huren Vinkeveense Plassen

Bij onze bootverhuur kunt u gemakkelijk een elektrische sloep huren bij de Vinkeveense Plassen. Het voordeel van een elektrische sloep is dat u geruisloos kunt varen. Zo kunt u volledig van de natuur genieten en lekker bijkletsen met familie en vrienden. Een sloep huren Vinkeveense Plassen kan gemakkelijk bij Jachthaven Motel Borger. Wij hebben overigens een divers aanbod in de bootverhuur. Zo is er voor ieder wat wils. De kinderen kunnen zich bijvoorbeeld vermaken met een roeiboot of kano. Neemt u eens een kijkje bij onze roeiboten, motorboten en sloepen?

Bootverhuur Vinkeveen

elektrische sloep hurenWilt u meer weten over de Vinkeveense Plassen of gewoon lekker een dagje erop uit met de familie. U kan met gezelschap tot 12 personen een rondvaart boeken met de salonboot “Queen Dora”. De gids aan boord is tevens uw kapitein en vertelt u alles over de historie van de Vinkeveense Plassen.

Jachthaven Motel Borger heeft ook een wisselend aanbod boten te koop. Neemt u ook even een kijkje?

Over Jachthaven Motel Borger

Direct aan de Vinkeveense Plassen vindt u ons motel. U kunt hier terecht voor een paar dagen pure ontspanning. Vanaf hier kunt u de omgeving op en rond het water verkennen. Hiervoor kunt u gemakkelijk bij ons een elektrische sloep huren of u kiest voor een leuke rondvaart met de salonboot. Wij verhuren ook unieke vakantiehuizen op de Vinkeveense Plassen. Zo kunt u uw eigen privéplekje huren om te genieten van de natuur.

Voor meer informatie over onze zomerhuizen, bootverhuur en arrangementen kunt u ons altijd even bellen: 029 726 12 45. Als u het contactformulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.