Motel Borger aan de Vinkeveense Plassen

Motel luxe kamersAls u op zoek bent naar een prachtig hotel aan het water hoeft u niet langer te zoeken, u zit bij Jachthaven Motel Borger perfect. Wij hebben verschillende kamers in ons motel/hotel waar u kunt genieten van de rust die er rondom de Vinkeveense Plassen te vinden is. Dit is ideaal voor een paar dagen ontspannen terwijl u de omgeving verkent door een fiets te huren of door een rondvaart te maken via onze Vinkeveense Plassen bootverhuur.

Ons hotel aan het water beschikt over een aantal standaard eenpersoonskamers, een aantal standaard tweepersoonskamers, diverse luxe kamers en een bruidssuite. Of u nu op doorreis bent of er gewoon een paar dagen tussenuit wilt, Hotel Borger is dé plek bij uitstek voor een fijn hotel aan de Vinkeveense Plassen.

Alle standaard kamers zijn voorzien van boxspring bedden, stoelen, eettafels evenals een linnenkast, kleuren TV en draadloos internet. Maar voor meer comfort kunt u natuurlijk in ons hotel aan de Vinkeveense Plassen kiezen voor een luxe kamer, een familiekamer, kamer met tweepersoonsbed of eventueel zelfs een bruidssuite. Hierbij heeft u vanzelfsprekend meer luxe, zodat u optimaal geniet van uw verblijf in het hotel aan het water.
Hotel Vinkeveense Plassen

Een hotel aan het water is aan de Vinkeveense Plassen een genot voor het oog! De prachtige natuur nodigt u uit om een wandeling te maken, een fietstocht te maken, maar ook om te gaan varen. Naast dat u bij ons hotel terecht kunt voor een overnachting, zit u bij ons ook goed voor bootverhuur op de Vinkeveense op de Plassen. Zo kunt u een roeiboot huren evenals een elektrische sloep huren. Of wat dacht u van een rondvaart met gids in onze salonboot de Queen Dora?


Bekijk onze kamers

Standaard kamers

Meer info

Bruidssuite

Meer info

Luxe kamers

Meer info    


Wij zijn actief als bootverhuur Vinkeveense Plassen en hierbij hebben wij een brede variatie aan mogelijkheden. Meer over onze bootverhuur Vinkeveense Plassen, zoals een roeiboot huren of een elektrische sloep huren kunt u hier vinden.

U kunt tijdens uw verblijf ook genieten van het uitzicht op de jachthaven. Wij zijn als hotel tevens actief als jachthaven Vinkeveense Plassen waardoor er altijd veel moois te zien is, zeker in de zomermaanden.

Uw verblijf in het hotel aan het water bij Jachthaven Motel Borger is dus een bijzondere ervaring waar u absoluut van zult gaan genieten. Ook voor langer verblijf kunt u bij ons terecht, want wij verhuren tevens een aantal vakantiehuizen op de Vinkeveense Plassen.


Noorse blokhut veraf

 

 

Bekijk de zomerhuizen