Contactgegevens Jachthaven Borger

Herenweg 240
3645 DW Vinkeveen
Tel: 0031 (0)297-261245
E-mail: info@jachthavenborger.nl

Heeft u een vraag of opmerking? Laat uw gegevens hier achter en wij nemen binnen 24 uur contact met uw op.
(Het is ook mogelijk om een vrijblijvende bezichtiging te doen op onze locatie. Laat het ons even weten als u hiervoor een afspraak wilt maken)

Jachthaven Motel Borger is úw motel in Vinkeveen om een paar dagen te genieten van de rust die er rondom de Vinkeveense Plassen te vinden is. Wij bieden gevarieerde mogelijkheden aan dat uiteenloopt van een roeiboot huren, een prachtige rondvaart over de Vinkeveense Plassen en een overnachting aan het water. Ons hotel in Vinkeveen beschikt over een aantal standaard eenpersoonskamers, tweepersoonskamers, diverse luxe kamers en een bruidssuite. Hotel Borger is dé locatie bij uitstek voor een fijn hotel aan de Vinkeveense Plassen. Bovendien bieden wij twee zomervakantiehuizen en een Noorse blokhut aan die allen op een eigen eiland zijn gelegen. Het eiland is enkel per boot te bereiken vanuit onze jachthaven aan de Vinkeveense Plassen. U kunt hier genieten van een oase aan rust en ruimte en een prachtige natuur. Jachthaven Motel Borger biedt diverse soorten arrangementen aan voor scherpe prijzen. Wij zijn úw B&B in Vinkeveen en omstreken.

Onze jachthaven aan de Vinkeveense Plassen is één van de mooiste havens van Vinkeveen, waaruit wij onze bootverhuur in Vinkeveen runnen. Bij ons kunt u terecht voor het huren van een roeiboot, elektrische sloep, motorboot, kajak en nog veel meer. Plezier en ontspanning is gegarandeerd bij onze bootverhuur in Vinkeveen. Bovendien biedt Jachthaven Motel Borger de mogelijkheid tot zomer- en winterstalling van uw boot. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Bekijk de website of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden in onze Jachthaven aan de Vinkeveense Plassen.

 

uitzicht foto 2