Onze zomerhuizen

Een vakantiehuis Vinkeveense Plassen huren is bij Jachthaven Motel Borger een bijzondere aangelegenheid, want de vakantiehuizen die wij verhuren zijn uniek. Ieder vakantiehuis op de Vinkeveense Plassen staat letterlijk op de Vinkeveense Plassen, deze zijn namelijk gebouwd op een eiland en enkel per boot bereikbaar. Een huisje huren aan de Vinkeveense Plassen betekent dus letterlijk een privé plekje waar u ongestoord kunt genieten! Zo kunt u dus eigenlijk uw eigen eilandje huren in Vinkeveen, hoe leuk is dat?

U heeft bij een vakantiehuis aan de Vinkeveense Plassen de keuze uit verschillende zomerhuizen. Bij ons kunt u een huisje huren aan de Vinkeveense Plassen dat goed is voor huisvesting van twee tot zes personen en vanzelfsprekend krijgt u rondom het vakantiehuis voldoende ruimte om te genieten van een unieke vakantie als nooit tevoren.

 

Blauwe Ark

Noorse Blokhut

Vakantiehuis op de Dijk


Vakantiehuis ’t Huissie

’t BakkershuysOnze zomerhuizen zijn bereikbaar vanuit onze jachthaven te Vinkeveen waar u tevens terecht kunt voor fietsverhuur, bootverhuur en verkoop. Wil u meer informatie over Jachthaven en Motel Borger? Neem gerust eens contact op en wij vertellen u alles over de mogelijkheden.


Boek hier uw accommodatie

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ