Vakantiehuisje Vinkeveen

Als u op zoek bent naar een vakantiehuisje in Vinkeveen dan moet u beslist eens onze pareltjes van huisjes bekijken. Bij Jachthaven Motel Borger kunt u verschillende unieke vakantiewoningen huren. Ieder vakantiehuis ligt op een privé eilandje in de Vinkeveense Plassen en is alleen per boot vanuit de jachthaven te bereiken. Een ideale bestemming om echt even bij te komen en in alle rust te genieten van de natuur en de ruimte. Als u bij ons een vakantiehuisje in Vinkeveen boekt dan kunt u rekenen op totale privacy. Omdat het een privé eiland is heeft u het huisje en de omgeving dus helemaal voor u alleen! Kijk snel verder voor meer informatie en foto’s van onze vakantiehuisjes in Vinkeveen!

Bekijk de zomerhuizen

Twee unieke vakantiehuisjes aan het water

Wij bieden u de keuze uit twee verschillende vakantiehuisjes. Het vakantiehuisje ‘Op de Dijk’ is geschikt voor maximaal 6 personen. De woning is sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Ook in ’T Huissie’ kunt u met maximaal 6 personen terecht. Op uw privé eilandje heeft u rondom het vakantiehuis aan de Vinkeveense Plassen voldoende ruimte om optimaal te genieten van rust en ruimte. Huurt u ‘Op de Dijk’ of ’T Huissie’ als vakantiehuisje Vinkeveen, dan is een motorbootje inbegrepen in de prijs.

Noorse blokhut Vinkeveen

Naast de twee vakantiehuisjes Vinkeveen verhuren wij ook nog onze ‘Noorse blokhut‘. Geschikt voor maximaal 4 personen en ook gelegen op een privé eilandje. In de blokhut zult u gegarandeerd een fijn verblijf hebben. Alle ingrediënten en voorzieningen zijn hiervoor aanwezig. Met een roeibooi kunt u de blokhut aan de Vinkeveense Plassen bereiken.

 

 

 

 

 

 

Overnachting aan het water

Onze vakantiehuisjes zijn de perfecte bestemming als u zoekt naar een overnachting aan het water. U kunt bij ons prachtige arrangementen boeken bestaande uit Vinkeveense Plassen bootverhuur in combinatie met een aantal overnachtingen. U kunt bij ons ook terecht voor het huren van een fiets. Wilt u meer informatie? Wij vertellen u graag alles over onze vakantiehuisjes Vinkeveen voor een overnachting aan het water. Neem gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op.

Informatie aanvragen