Vakantiehuis Vinkeveen

Voor een vakantiehuis in Vinkeveen bent u bij Jachthaven Motel Borger aan het juiste adres. Een bijzondere aangelegenheid aan de Vinkeveense Plassen om helemaal tot rust te komen. U heeft bij ons de keuze uit twee verschillende vakantiehuizen, namelijk vakantiehuis ‘Op de Dijk’ en ‘T Huissie’. Beide vakantiehuizen zijn goed voor huisvesting tot zes personen en vanzelfsprekend krijgt u rondom het vakantiehuis in Vinkeveen voldoende ruimte om te genieten van een unieke en bijzondere vakantie als nooit tevoren. Onze vakantiehuizen zijn gebouwd op een eiland en enkel per schip bereikbaar. Bent u nieuwsgierig naar onze vakantiehuizen in Vinkeveen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Geniet van de natuur, rust en omgeving

Jachthaven Motel Borger is centraal gelegen tussen Amsterdam en Utrecht in een landelijk gebied, waarbij veel fiets mogelijkheden zijn. U bent bij Jachthaven Motel Borger van harte welkom om een fiets te huren voor een mooie fietstocht, maar ook de watersporter ontvangen wij graag. Wij zijn immers ook actief als bootverhuur op de Vinkeveense Plassen. Onze unieke vakantiehuizen zijn sfeervol ingericht en gelegen op een eiland met aan weerzijden water waar u heerlijk een ontspannen vakantie kunt beleven op een bijzondere locatie. Geniet van de natuur, de rust, maar ook van de verschillende mogelijkheden in de omgeving. Wilt u meer informatie over een vakantiehuis in Vinkeveen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden bij Jachthaven Motel Borger.
 
Bekijk aanbod

Ja, ik zoek een vakantiehuis in Vinkeveen!

Als familiebedrijf zijn wij erop gericht om u gevarieerde mogelijkheden aan te bieden dat uiteenloopt van een vakantiehuis huren in Vinkeveen tot een roeiboot huren of een overnachting in ons hotel aan de Vinkeveense Plassen. Jachthaven Motel Borger bezorgt u een onvergetelijke vakantie in Vinkeveen. Laat u inspireren op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op. Onze medewerkers informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden.
 
Contact