Jachthaven Vinkeveen

Bootverhuur, vakantiehuizen en meer bij Jachthaven Motel Borger

Genieten van de natuur begint bij onze jachthaven Vinkeveen. Jachthaven Motel Borger ligt direct aan de Vinkeveense Plassen: het ideale startpunt voor al uw activiteiten in de natuur. U kunt ervoor kiezen om lekker het water op te gaan met een elektrische sloep. Bij de jachthaven Vinkeveen kunt u diverse arrangementen boeken om uw dag compleet te maken.

In de jachthaven van Vinkeveen ligt ons gezellige motel. U kunt hier in alle rust genieten van een paar vrije dagen. Wij bieden gevarieerde mogelijkheden om te ontspannen in de natuur. Zo hebben wij een mooi aanbod zomerhuizen aan de Vinkeveense Plassen. Wilt u op een zonnige dag het water op? Kijk dan eens bij de bootverhuur.

Voor meer informatie over onze arrangementen, bootverhuur, het motel en de zomerhuizen kunt u ons contactformulier gebruiken. U kunt ons ook telefonisch bereiken zodat wij u persoonlijk kunnen vertellen over de mogelijkheden bij de jachthaven Vinkeveen.

Neem contact op Bel direct: 029 726 12 45

 

Een heerlijke dag op het water begint bij Jachthaven Motel Borger

Vanaf ons motel, dat direct gelegen is aan de Vinkeveense Plassen kunt u zo het water op. Ook bij onze zomerhuizen kunt u zo een stukje gaan varen door de prachtige omgeving. Onze jachthaven Vinkeveen heeft een divers aanbod in de bootverhuur. Zo kunt u bij ons terecht voor diverse roeiboten, motorboten en sloepen.

salonboot queen doraWilt u een uniek uitje plannen met de familie? Boek dan de rondvaart met onze salonboot “Queen Dora”. De kapitein kan u alles vertellen over de historie van de jachthaven Vinkeveen en het natuurgebied. Tijdens het varen kunt u ook nog eens genieten van een lekker borrelhapje.

 

Over Jachthaven Motel Borger

Direct aan de Vinkeveense Plassen vindt u ons motel. U kunt hier terecht voor een paar dagen pure ontspanning. Vanaf hier kunt u de omgeving op en rond het water verkennen. Hiervoor kunt u gemakkelijk bij ons een elektrische sloep huren of u kiest voor een leuke rondvaart met de salonboot. Wij verhuren ook unieke vakantiehuizen op de Vinkeveense Plassen. Zo kunt u uw eigen privéplekje huren om te genieten van de natuur.

Jachthaven Motel BorgerVoor meer informatie over onze zomerhuizen, bootverhuur en arrangementen kunt u ons altijd even bellen: 029 726 12 45. Als u het contactformulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.