Hotel Vinkeveense Plassen

Op zoek naar een hotel aan de Vinkeveense Plassen? Bij Jachthaven Hotel Borger bent u aan het juiste adres voor een compleet verzorgd verblijf. Wij bieden verschillende kamers in ons hotel aan de Vinkeveense Plassen. Ons hotel is ideaal voor een paar dagen ontspanning aan het water. Tevens kunt u de omgeving verkennen door bij ons een fiets te huren of een rondvaart te maken.

Borger Hotel aan het water

Een unieke plek aan het water

Ons hotel bij de Vinkeveense Plassen beschikt over een aantal standaard eenpersoonskamers, een aantal standaard tweepersoonskamers, diverse luxe kamers en een bruidssuite. Of u nu op doorreis bent of er gewoon een paar dagen tussenuit wilt, Hotel Borger is dé plek voor een fijn hotel aan de Vinkeveense Plassen.

Hotel aan het water

Hotelkamers

Alle standaard kamers zijn voorzien van boxspring bedden, stoelen, eettafels, kleuren televisie en draadloos internet. Wilt u meer comfort in ons hotel aan de Vinkeveense Plassen? Dan kunt u kiezen voor luxe kamer, een familiekamer, kamer met tweepersoonsbed of eventueel zelfs een bruidssuite. Hierbij heeft u vanzelfsprekend meer luxe, zodat u optimaal geniet van uw verblijf in het hotel aan het water.

Varen en overnachten bij Jachthaven & Hotel Borger

Heeft u nog vragen over ons hotel aan het water? Wij staan u graag uitgebreid te woord over de mogelijkheden in ons verblijf. Voor een antwoord op uw vragen kunt u contact opnemen met telefoonnummer 0297 261245. Een verblijf bij Jachthaven en Hotel Borger is een bijzondere ervaring waar u absoluut van zult gaan genieten. Neem vandaag nog contact met ons op!

Varen op de Vinkeveense Plassen

Boekingen hotel Vinkeveense plassen

 

Wilt u graag uw boeking doen bij ons hotel? Neem dan persoonlijk contact met ons op via mail of telefoon of reserveer direct. Heeft u nog vragen over ons hotel bij de Vinkeveense Plassen? Onze medewerkers staan u graag uitgebreid te woord over de mogelijkheden. Voor een antwoord op uw vragen omtrent ons hotel aan de Vinkeveense Plassen kunt u contact opnemen met telefoonnummer 0297 261245. Een verblijf in het hotel aan het water bij Jachthaven Hotel Borger is een bijzondere ervaring waar u absoluut van zult gaan genieten!

Dicht bij het water

Gratis Wi-Fi

Unieke huizen

Parkeren