Hotel Vinkeveense Plassen

Op zoek naar een hotel aan de Vinkeveense Plassen? Bij Jachthaven Motel Borger bent u aan het juiste adres voor een compleet verzorgd verblijf. Wij bieden verschillende kamers in ons hotel aan de Vinkeveense Plassen. Ons motel/hotel is ideaal voor een paar dagen ontspanning aan het water. Tevens kunt u de omgeving verkennen door bij ons een fiets te huren of een rondvaart te maken.
 
Bekijk aanbod
 
Over Borger Hotel aan de Vinkeveense Plassen

Hotel Vinkeveense plassenOns hotel bij de Vinkeveense Plassen beschikt over een aantal standaard eenpersoonskamers, een aantal standaard tweepersoonskamers, diverse luxe kamers en een bruidssuite. Of u nu op doorreis bent of er gewoon een paar dagen tussenuit wilt, Hotel Borger is dé plek voor een fijn hotel aan de Vinkeveense Plassen.

Alle standaard kamers zijn voorzien van boxspring bedden, stoelen, eettafels, kleuren televisie en draadloos internet. Wilt u meer comfort in ons hotel aan de Vinkeveense Plassen? Dan kunt u kiezen voor luxe kamer, een familiekamer, kamer met tweepersoonsbed of eventueel zelfs een bruidssuite. Hierbij heeft u vanzelfsprekend meer luxe, zodat u optimaal geniet van uw verblijf in het hotel aan het water.

Naast dat u bij ons hotel terecht kunt voor een overnachting, zit u bij ons ook goed voor bootverhuur op de Vinkeveense op de Plassen. Zo kunt u een roeiboot huren evenals een elektrische sloep huren. Of wat dacht u van een rondvaart met gids in onze salonboot de Queen Dora?

Boekingen hotel Vinkeveense plassen

Hotel aan de Vinkeveense PlassenWilt u graag uw boeking doen bij ons hotel? Neem dan persoonlijk contact met ons op via mail of telefoon of reserveer direct. Heeft u nog vragen over ons hotel bij de Vinkeveense Plassen? Onze medewerkers staan u graag uitgebreid te woord over de mogelijkheden. Voor een antwoord op uw vragen omtrent ons hotel aan de Vinkeveense Plassen kunt u contact opnemen met telefoonnummer 0297 261245. Een verblijf in het hotel aan het water bij Jachthaven Motel Borger is een bijzondere ervaring waar u absoluut van zult gaan genieten!
 
Direct een kamer reserveren

 

Klanten vonden ons via:
Hotel VinkeveenVakantiehuis Vinkeveen, Hotel aan het water