Haven Vinkeveen

Geniet van de prachtige natuur bij onze haven Vinkeveen, onze jachthaven ligt prachtig gelegen aan de Vinkeveense plassen. U kunt uw boot bij ons aanmeren en genieten in ons motel of gebruik maken van onze arrangementen. Verken de Vinkeveense plassen vanuit onze haven Vinkeveen met de fiets of wandelend.

In de haven Vinkeveen vindt u onze gezellige hotel Vinkeveen in ons motel kunt u heerlijk tot rust komen en genieten van de natuur van de Vinkeveense plassen. Huur een fiets en verken de natuur rondom de vinkeveense plassen al fietsend. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van ons bootverhuur, huur een elektrische of gemotoriseerde sloep en dobber vanuit onze haven Vinkeveen over de Vinkeveense plassen.

Naast een overnachting in ons hotel kunt u ook kiezen om één van onze zomerhuizen te huren voor een weekend, midweek of week. Onze prachtig gelegen zomerhuizen zijn van alle luxe voorzien. Bij sommige van onze zomerhuizen zit u op een privé eiland in de Vinkeveense plassen. Bent u op zoek naar een eiland Vinkeveense plassen te huur dan is dit de perfecte oplossing.

Wilt u meer informatie over onze arrangementen, bootverhuur, het motel, de haven Vinkeveen of onze zomerhuizen dan kunt u snel en gemakkelijk contact met ons opnemen via ons contactformulier en de telefoon

Neem contact op Bel direct: 029 726 12 45

Heerlijk genieten op de Vinkeveense plassen begint vanuit onze haven Vinkeveen.

Vanuit de haven vinkeveen kunt u zo het water van de Vinkeveense plassen op, u kunt bij ons aanmeren met uw eigen boot of de plassen verkennen met een van onze boten. Wilt u gebruik maken van ons bootverhuur dan kunt u kiezen voor een breed assortiment aan boten. Van roeiboot tot (electrische) sloep. Indien liever niet zelf fungeren als kapitein maar door onze schipper meegenomen wilt worden naar de mooiste plekken van de Vinkeveense plassen dan kunt u kiezen voor onze salonboot Queen Dora

Jachthaven Motel BorgerVoor meer informatie over onze zomerhuizen, bootverhuur en arrangementen kunt u ons altijd even bellen: 029 726 12 45. Als u het contactformulier invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.