De Omgeving

Onze jachthaven aan de Vinkeveense Plassen is één van de mooiste havens van Vinkeveen. Hier vandaan runnen wij onze bootverhuur in Vinkeveen. Bij ons kunt u terecht voor het huren van een roeiboot, elektrische sloep, motorboot, kajak en nog veel meer. Plezier en ontspanning zijn het allerbelangrijkste bij onze bootverhuur in Vinkeveen.

Jachthaven Vinkeveen

Genieten in een prachtige omgeving

Jachthaven Motel Borger biedt de mogelijkheid tot zomer- en winterstalling van uw boot. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden in onze Jachthaven aan de Vinkeveense Plassen.

Vinkeveense plassen

De Vinkeveense plassen is een hele fijne omgeving om te verblijven. Het is rustig water en schoon genoeg om in te zwemmen. Binnen de Vinkeveense plassen kunt u met verschillende boten varen. Bijvoorbeeld een zeilboot of een motorboot. Voor kano’s en fluisterbootjes zijn speciale route’s uitgelegd om te bevaren. Zo kunt u met een kano of fluisterboot op andere plekken komen dan bijvoorbeeld met zeilboten en motorboten.

Naast dat de plassen een ideale plek is voor waterrecreatie, is het voor dieren een ideale plek om te broeden. Zo komt u in het broedseizoen vele soorten vogels tegen op en rondom de plassen.

Verschillende sporten

Op de Vinkeveense plassen kunt u vele watersporten beoefenen. Zo zijn de plassen ook perfect voor waterskiën en wakeboarden.  Door het heldere water en de grote dieptes zijn de Vinkeveense plassen ook een ideale plek om te duiken. Om deze redenen zijn er elk jaar ook veel beginnende en ervaren duikers die onderduiken in de Vinkeveense plassen. 

De plassen zijn groot en er kan af en toe een flinke wind waaien. Om deze redenen is het ideaal voor zeilers en zeker voor beginnende zeilers. Daarom zijn er ook verschillende zeilscholen rondom de Vinkeveense plassen.

Botenverhuur

U kunt uitstekend bij ons terecht om een boot te huren. Wij hebben diverse boten die u bij ons kunt huren tegen aantrekkelijke prijzen. 

Fietsverhuur

Nadat u bent ingetrokken in uw zomerhuis of één van onze hotel kamers, heeft u wellicht zin om de omgeving te verkennen. Dan is er geen betere manier dan per fiets.

Arrangementen

Wij hebben prachtige arrangementen voor u samengesteld. Bestaande uit een of meerdere overnachtingen met ontbijt, gecombineerd met boot- of fietsverhuur.

Dicht bij het water

Gratis Wi-Fi

Unieke huizen

Parkeren