Bootverhuur

Genieten op het water bij de Vinkeveense Plassen

Als haven in Vinkeveen gelegen aan de Vinkeveense Plassen kunt u uitstekend bij ons terecht om een boot te huren. Wij hebben een diverse selectie boten te huur tegen aantrekkelijke prijzen. Ons botenverhuur Vinkeveense Plassen loopt uiteen van een roeiboot huren tot een elektrische sloep huren en ook kunt u een rondvaart maken in onze salonboot Queen Dora.

Bekijk onze roeiboten, motorboten en sloepen hier en neem contact op voor een reservering.

Op de verhuur van onze boten zijn de HISWA bootverhuur voorwaarden van toepassing

 

Polyester Roeiboot

Polyester Motorboot 5pk

Whaly motorboot 6 PK

Polyester motorboot 8 PK

Sloep Alufleet


Polyester motorboot 9.9 PK

Askaladden tourboot 15 PK

Elektrische Sloep

Van Wijk Sloep


Roeiboot huren of toch liever een elektrische sloep?

Voor welke boot u ook kiest bij de bootverhuur aan de Vinkeveense Plassen, plezier en ontspanning is gegarandeerd. Of dat nu gaat middels een roeiboot huren of een elektrische sloep huren, u zult een fantastische ervaring opdoen.

Voor jong en oud hebben wij boten te huur om een dagje te genieten op het water. Voor kinderen die lekker actief willen zijn is een roeiboot huren ideaal. Wilt u met het hele gezin het water op? Kies dan bijvoorbeeld voor een elektrische sloep, hier kunt u met 6 personen op. Gemakkelijk genieten van de rust in de natuur.

U kunt de borg ook per pin betalen. Hierbij wordt de borg veilig gesteld op uw pinpas en wordt de borg weer vrijgegeven bij correcte teruggave van de boot. Het wordt niet van uw rekening afgeschreven. Per boot staat aangegeven of er borg betaald moet worden en hoeveel.