Home

Over ons

Jachthaven Motel Borger heet u van harte welkom op deze website waar u alles kunt vinden over bootverhuur aan de Vinkeveense Plassen. Maar ook de jachthaven aan de Vinkeveense Plassen evenals ons prachtige hotel aan het water en alle andere zaken waarvoor u uitstekend bij ons terecht kunt!

Als familiebedrijf zijn wij er op gericht om u gevarieerde mogelijkheden aan te bieden en dat loopt uiteen van een roeiboot huren tot een rondvaart met onze salonboot en van een overnachting in ons hotel aan de Vinkeveense Plassen tot een uniek verblijf in één van onze vakantiehuizen gelegen op een eiland in de Vinkeveense Plassen.

Maak gebruik van onze arrangementen

Wij hebben prachtige arrangementen voor u samengesteld en deze bestaan zoal uit Vinkeveense Plassen bootverhuur en overnachtingen. Ook kunt u op voordelige wijze fietsen bij ons huren. Neem dus snel een kijkje op deze pagina en u treft ongetwijfeld een passend arrangement aan. Bent u op zoek naar meer informatie? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Bekijk onze arrangementen

Prachtige arrangementen

Wij hebben prachtige arrangementen voor u samengesteld. Bestaande uit een of meerdere overnachtingen met ontbijt, gecombineerd met boot- of fietsverhuur.

Profiteer van onze voordelige arrangementen; kies wat bij u past. Heeft u vragen of aanvullende wensen? Neem vrijblijvend contact op.

Onze arrangementen Neem contact op